top of page

Träningsprogram

Fördelarna med styrketräning går långt bortom det fysiska. Det är en kraftfull investering i din mentala hälsa. Mina träningsprogram är utformade för att inte bara bygga din fysiska styrka, utan också för att stärka dig mentalt.

Genom regelbunden styrketräning kan du förbättra din självkänsla och ditt självförtroende, lindra symtom på depression och ångest, och skärpa din kognitiva funktion. Så varför vänta?

Individuella träningsprogram

Jag vet att varje individ är unik, med sina egna mål, utmaningar och livsstil. Därför erbjuder jag möjligheten att skapa ett personligt träningsprogram. Detta är ett fantastiskt alternativ för dig som söker en mer individanpassad träningsupplevelse.

Ett personligt träningsprogram tar hänsyn till just dina behov och förutsättningar. Det är inte bara ett träningsupplägg, det är en helhetslösning som är utformad för att hjälpa dig att nå dina mål på ett sätt som passar just dig.

Genom att välja ett personligt träningsprogram får du möjlighet att utforska och utveckla din potential på ett djupare plan. Det är en investering i dig själv och din framtid, en möjlighet att skapa en starkare, hälsosammare och mer självmedveten version av dig själv.

Alla individuella program inkluderar

Ett  inledande samtal på telefon eller zoom

Hälsodeklaration

Uppföljning och löpande justeringar enl ök.

#itsallaboutthedetails

Optimerat Kost- och Tillskottsprogram

Letar du efter en lösning som verkligen fungerar för att förbättra din hälsa, bygga muskler och minska kroppsfett? Mina kost- och tillskottsoptimeringsprogram är skräddarsydda för dig.

Mitt kostprogram har utformats med vetenskapliga principer för att ge dig optimal näring för dina individuella behov. Anpassat för att lära kroppen använda alla energisystem effektivt. Att Bli Metaboliskt flexibel som det heter. Det innebär att du effektivt kan använda både fett och kolhydrater som bränsle och snabbt växla där mellan vid behov.

 

Programmet fokuserar inte bara på vad du äter, utan också när och hur du äter, vilket är avgörande för att uppnå dina hälsomål.

Jag tror inte på en storlek som passar alla. Varje kostplan är skräddarsydd för att passa just dina behov, din livsstil och dina mål. Jag tar hänsyn till dina kostpreferenser, allergier och intoleranser för att skapa en plan som är lätt att följa och njutbar (allt är relativt va.. ).

Utöver kostplanen ingår också ett individuellt tillskottsprogram. Jag rekommenderar endast de tillskott jag själv provat över tid och som verkligen behövs för att komplettera din kost och maximera din output, fysiskt och mentalt.

 

Jag förstår att kosttillskott kan vara förvirrande, så jag kommer att vägleda dig genom vilka produkter som är "bäst" för dig, med en genomtänkt strategi för när och hur de ska tas. En stor del i detta är att förstå varför du behöver vissa tillskott och vad dom kan göra för ditt välmående.

Detta program erbjuder en verklig förändring och bestående resultat. Jag kommer att vara där för att stötta dig genom hela resan. Jag erbjuder regelbundna uppföljningar för att justera din plan baserat på dina framsteg och feedback. Du kommer snabbt se resultat och framförallt känna dig piggare, mer energisk och fokuserad.

Kasta inte bort mer tid på dieter och tillskott som inte fungerar. Investera i din hälsa och välbefinnande med ett kost- och tillskottsprogram.

 

#itsallaboutthedetails

bottom of page