top of page

Workshops/Temadagar

Lyftteknik för Coacher och Tränare

Som coach eller tränare är du en nyckelspelare i dina klienters träningsresor. 

 

Vi fokuserar på korrekt form och teknik, även programupplägg om så önskas. Inte bara för att maximera prestationen, men också för att minimera risken för skador. Rätt led på rätt plats. Med vår expertis kan du förbättra din egen teknik och bli en ännu starkare stöttepelare för dina klienter.

crossfitlerum.jpg

Skräddarsydd för ditt behov

flex3.jpg

Jag vet att varje organisation är unik, med sina egna drömmar, utmaningar och ambitioner. Det är därför jag inte erbjuder en storlek som passar alla när det gäller utbildning. Istället lyssnar jag på dig, lär mig om din verksamhet och skapar en utbildning som är skräddarsydd för att passa just dina behov.

Med över 20 års erfarenhet inom massageterapi, styrketräning, lyftteknik och programplanering för idrott, har jag en rikedom av kunskap att dela med mig av. Men Jag är också en individ som bryr mig om att hjälpa andra att lyckas.

Jag är flexibel, alltid redo att skapa en utbildning som passar just dina behov. Oavsett om du vill förbättra dina massagetekniker, utveckla ett styrketräningsprogram eller förbättra din lyftteknik, är jag här för att stödja dig.

När du väljer mig för din utbildning, får du mer än bara en leverantör.

 

Du får en partner, en vän, någon som verkligen bryr sig om din framgång. Tillsammans kan vi skapa en utbildning som inte bara uppfyller dina nuvarande behov, utan också hjälper dig att växa och utvecklas för framtiden.

Its all about the details

- Martin Brinde

bottom of page