top of page

Styrketräning för Barn & Ungdomar

Vårt utbildningsmaterial är utformat för att ge dig en helhetssyn på träning och hälsa. Genom att fokusera på både fysiska och mentala aspekter, hjälper vi dig att bygga en stark grund och att utveckla hållbara och hälsosamma vanor.

Kroppens grundrörelser: Vi börjar med grunderna. Att förstå och behärska kroppens grundrörelser är kärnan i all träning. Vårt material täcker allt från squats och utfall till drag och pressar. Vi lär dig hur du utför dessa rörelser korrekt, vilket är nyckeln till att förbättra din prestation och undvika skador.

Återhämtning: Att bygga styrka och uthållighet handlar inte bara om hur mycket och hur hårt du tränar, utan också om hur du återhämtar dig. Vårt material förklarar betydelsen av återhämtning och ger dig praktiska råd om sömn, aktiv återhämtning, stretchning och mer.

Träning och skadeprevention hos barn: Barns kroppar och sinnen är under ständig utveckling, vilket gör att de har unika behov när det gäller träning. Vårt material tar upp viktiga överväganden kring barnträning, inklusive skadeprevention och den mental påverkan av att skada sig. Vi vill hjälpa barn att utveckla en positiv och hälsosam relation till träning.

Nutrition och makronutrienter: Rätt näring kan göra stor skillnad för din prestation och återhämtning. Vårt material ger en grundläggande överblick över nutrition, inklusive makronutrienter (proteiner, kolhydrater och fetter) och hur de påverkar din kropp och din hälsa.

Genom att följa vårt utbildningsmaterial kommer du att utrustas med kunskap och färdigheter för att börja ta kontroll över din egen träning och hälsa.

 

Oavsett om du är nybörjare eller har tränat i flera år, tror vi att det alltid finns nya saker att lära sig och nya sätt att växa på.

Säker Träning för Barn & Ungdomar
Den bästa investeringen för framtiden

Med ett decenniums erfarenhet av styrketräning för den yngre generationen har vi en god förstålse för att varje barn och ungdom är unik, med sina egna styrkor, utmaningar och ambitioner.

Screenshot_20230524_022949_Instagram.jpg

Genom att bygga fysisk styrka, bygger vi också självkänsla och självförtroende.

 

Vi lär ut tekniker och säkerhetsprinciper som ger en solid grund för ett livslångt engagemang för fysisk aktivitet och en minskad skaderisk.

Vår mission är att uppmuntra varje ung individ att upptäcka sin potential och njuta av fysisk aktivitet.

 

Vi vet att styrketräning inte bara formar kroppen, utan också sinnet.

 

Vill du boka in en utbildning eller workshop för din klubb? Hör av dig, så hittar vi lösningar.

bottom of page